Vepřová žebra z pečeně

[vc_row][vc_column][cz_title id=”cz_20844″]

Vepřová žebra z pečeně

ideální set pro 3 a více lidí

[/cz_title][cz_gap height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Chlazený set obsahuje:

  • 1,2kg Vepřová žebra z pečeně (Sous-Vide)
  • 400g Chléb na dopečení
  • 500ml Nakládané okurky
  • 165g Křen strouhaný
  • 185g Hořčice

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Popis:

  • Masitá žebra z vepřové pečeně, tepelně upravená metodou sous-vide.
    Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 1,2 kg včetně výpeku (cca 10 %).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1637857669348{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;background-position: center top !important;}”]

[cz_gap height=”20px”][vc_column_text]Návod na přípravu žebírek:
Před vyjmutím masa z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Pásky žeber pak jednodušeji oddělíte od sebe.
Žebra rozložte na plech a pečte v horkovzdušné troubě na 200 °C po dobu cca 20 minut do získání křupavého povrchu.
Žebra můžete také opéct na grilu při průběžném obracení až do získání krásné barvy a křupavého povrchu.

Návod na přípravu chleba:
Chléb nechte povolit při pokojové teplotě (cca 22 °C). Pečte při teplotě 200 °C po dobu cca 15 minut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”51816″ img_size=”450×260″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=BC2tyiJ3Dco”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51924″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tipy na servírování:
Žebra před finálním pečením nebo grilováním potřete marinádou pro získání ještě atraktivnějšího vzhledu a chuti.[/vc_column_text][cz_gap height=”20px”][vc_column_text]

Přejeme Vám dobrou chuť!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]