[vc_row content_placement=”middle”][vc_column][vc_column_text]
Speciální pokrmy formou Sous-vide
udělejte si výtečnou domácí hostinu
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”51785″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”51784″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”51783″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”51782″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap height=”10px”][vc_column_text][Product_Table id=’51753′ name=’Sousvide’][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1638183730792{margin-right: 5px !important;margin-left: 5px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Co je to Sous-vide?
Jedná se o kuchařskou metodu, při niž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=K-YP7qAmvpc”][/vc_column][/vc_row]