[vc_row][vc_column][cz_title id=“cz_85430″ cz_title=““]
Italská Pinsa
(PO – PA od 15:00 | SO – NE od 11:00)
Zrodila se v regionu Lazio a chudí zemědělci a pastevci na tuto placku, která se původně vyráběla z dostupných obilovin jako proso, ječmen či oves, pokládali různé potraviny, které následně obětovali bohům. Pinsa je výborně stravitelná a lehká.
Její příprava je nicméně velmi složitá, těsto kyne 72 hodin. Ovšem ta chuť je prostě neuvěřitelná!
Navíc díky přípravě na dřevěném uhlí v našem Josper grilu se z Pinsy stává ještě luxusnější záležitost!
[/cz_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][Product_Table id=’35722′ name=’Pinsa‘][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]