[vc_row][vc_column][cz_title id=”cz_93329″]
Hovězí žebra
ideální set pro 4 a více lidí
[/cz_title][cz_gap height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Chlazený set obsahuje:
- 2,2kg Hovězí žebra (Sous-Vide)
-
400g Chléb na dopečení
-
500ml Nakládané okurky
-
165g Křen strouhaný
-
185g Hořčice
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Popis:
- Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 2,2 kg včetně omáčky.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1637857669348{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;background-position: center top !important;}”]
[cz_gap height=”20px”][vc_column_text]Návod na přípravu hovězích žeber sous-vide:Před vyjmutím žeber z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Tím usnadníte vybalení, bez rizika ulpění omáčky na fólii. Omáčka je kompletně dochucena a je připravena k servírování.
Žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 20 minut. Buďte opatrní při porcování, maso je velmi měkké a křehké.
Návod na přípravu chleba:
Chléb nechte povolit při pokojové teplotě (cca 22 °C). Pečte při teplotě 200 °C po dobu cca 15 minut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”51821″ img_size=”450×260″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=xLcaLaNMt4c”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51914″ img_size=”full”][vc_column_text]
Přejeme Vám dobrou chuť!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]