Hovězí žebra

[vc_row][vc_column][cz_title id=”cz_93329″]

Hovězí žebra

ideální set pro 4 a více lidí

[/cz_title][cz_gap height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Chlazený set obsahuje:

  • 2,2kg Hovězí žebra (Sous-Vide)
  • 400g Chléb na dopečení
  • 500ml Nakládané okurky
  • 165g Křen strouhaný
  • 185g Hořčice

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Popis:

  • Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
    Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 2,2 kg včetně omáčky.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1637857669348{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;background-position: center top !important;}”]

[cz_gap height=”20px”][vc_column_text]Návod na přípravu hovězích žeber sous-vide:
Před vyjmutím žeber z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Tím usnadníte vybalení, bez rizika ulpění omáčky na fólii. Omáčka je kompletně dochucena a je připravena k servírování.

Žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 20 minut. Buďte opatrní při porcování, maso je velmi měkké a křehké.

Návod na přípravu chleba:
Chléb nechte povolit při pokojové teplotě (cca 22 °C). Pečte při teplotě 200 °C po dobu cca 15 minut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cz_gap height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”51821″ img_size=”450×260″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=xLcaLaNMt4c”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51914″ img_size=”full”][vc_column_text]

Přejeme Vám dobrou chuť!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]