Grilované Bavorské vepřové koleno

[vc_row][vc_column][cz_title id=”cz_77236″]

Grilované Bavorské vepřové koleno

ideální set pro 3 a více lidí

[/cz_title][cz_gap height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Chlazený set obsahuje:

  • 1,5kg Grilované Bavorské vepřové koleno (Sous-Vide)
  • 400g Chléb na dopečení
  • 500ml Nakládané okurky
  • 165g Křen strouhaný
  • 185g Hořčice

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Popis:

  • Vepřové zadní koleno s kostí a částečně seříznutou kůží, tepelně upravené metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku po 1 ks, hmotnost cca 1,5kg včetně výpeku (cca 15 %).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1637857669348{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;background-position: center top !important;}”]

[cz_gap height=”20px”][vc_column_text]Návod na přípravu:
Před vyjmutím kolene z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře, aby se uvolnil veškerý tuk a výpek ze sáčku.
Koleno pečte v horkovzdušné troubě na 200 °C po dobu 20–30 minut do získání požadované barvy a křupavé kůže.

Návod na přípravu chleba:
Chléb nechte povolit při pokojové teplotě (cca 22 °C). Pečte při teplotě 200 °C po dobu cca 15 minut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”51812″ img_size=”450×260″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LVE0B6YJNzY”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51925″ img_size=”full”][vc_column_text]Tipy na servírování:
Koleno před pečením nebo grilováním potřete marinádou pro získání ještě atraktivnějšího vzhledu a chuti.
Podávejte na prkénku s hořčicí, křenem, okurkou a chlebem.[/vc_column_text][cz_gap height=”20px”][vc_column_text]

Přejeme Vám dobrou chuť!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]